Kaged'den 'Gazeteciler Günü' Plaketi - Son Dakika
Yerel

Kaged'den 'Gazeteciler Günü' Plaketi

Kaged\'den \'Gazeteciler Günü\' Plaketi

Genel Merkezi Ordu’nun Kumru ilçesinde bulunan Karadeniz Görme Engelliler Derneği (KAGED), ilçede görev yapan bir gazeteciye '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle plaket verdi.

11.01.2014 14:35

Genel Merkezi Ordu'nun Kumru ilçesinde bulunan Karadeniz Görme Engelliler Derneği (KAGED), ilçede görev yapan bir gazeteciye '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle plaket verdi.

Kumru ilçesinde haftalık yayın yapan Kumru Haberci Gazetesi sahibi Raif Çevirme'ye, KAGED Genel Başkanı Faruk Teber tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazete merkezinde bir plaket sunuldu.

KAGED Genel Başkanı Faruk Teber, "Çalışan Gazeteciler Günü olması sebebiyle Raif beyin hem günlerini kutlayalım hem de böyle naçizane bir plaketle ödüllendirelim istedik. Raif bey bizim derneğimizin kurucu üyelerinden ve hem de belli bir zaman genel sekreterliğimizi yapmış, derneğimizin de basın danışmanıdır. Derneğimizin tanıtılmasında büyük emekleri geçmiştir. Bizlerle birlikte gece-gündüz çalışan bu arkadaşımızın Çalışan Gazeteciler Günü'nü derneğimiz adına kutlayalım istedik" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaged'den 'Gazeteciler Günü' Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement