Kahta'da Öksüz ve Yetimler İçin Büyükbaş Hayvan Kesildi - Son Dakika
Yerel

Kahta'da Öksüz ve Yetimler İçin Büyükbaş Hayvan Kesildi

Kahta\'da Öksüz ve Yetimler İçin Büyükbaş Hayvan Kesildi

Kahta Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçedeki öksüz ve yetimler için iki adet büyükbaş hayvan kesilerek, etleri dağıtıldı.

07.06.2017 15:22

Kahta Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçedeki öksüz ve yetimler için iki adet büyükbaş hayvan kesilerek, etleri dağıtıldı.

Kahta' da ki öksüz ve yetim çocukların bulunduğu ailelerin Ramazan ayı münasebetiyle et ihtiyaçlarını karşılamak üzere iki adet kurban kesildi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından öksüz ve yetim çocukların bulunduğu aileler tespit edildi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti kararı ile satın alınan 2 adet tosun Kaymakam Ahmet Gazi Kaya'nın katıldığı törenle kesildi.

Tosunlar Kahta Belediyesi mezbahanesinde eşliğinde kesilerek her bir aileye 6 kilogram et verilmek üzere paketlendi. Paketler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli tarafından hak sahibi ailelerin adreslerine götürülerek teslim edildi.

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yoksul ailelere yardım faaliyetleri devam ediyor. Satın alınan 2 adet tosunun etlerinin dağıtımı ile birlikte ramazan ayında toplam bin 614 aileye 150'şer TL nakdi para yardımı, şehit ve gazi ailelerine 500'er TL nakdi para yardımı ve 125 yoksul aileye gıda paketi yardımı olmak üzere ayni ve nakdi yardım yapıldı. Ayni ve nakdi yardım faaliyetlerine devam edilecek" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta'da Öksüz ve Yetimler İçin Büyükbaş Hayvan Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement