Kahta Fen Lisesi, Köy Okullarına Yardımlarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Kahta Fen Lisesi, Köy Okullarına Yardımlarını Sürdürüyor

Kahta Fen Lisesi, Köy Okullarına Yardımlarını Sürdürüyor

Adıyaman'daki Kahta Fen Lisesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında köylerde öğrenim gören öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

07.11.2015 17:14  Güncelleme: 17:26

Kahta Fen Lisesi'nin, ilçedeki köy okullarına yaptığı yardım devam ediyor.

Kahta Fen Lisesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında köylerde öğrenim gören öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda başlatılan sosyal sorumluluk projelerine bu yıl bir yenisini ekleyen Kahta Fen Lisesi, proje kapsamında Güzelsu İlkokulu'nda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık mont yardımında bulundu. Okulun bir sınıfında ki tüm çocukların giydirildiği projede öğrencilerin sevinçleri dikkatlerden kaçmadı.

Projeyi Kahta Fen Lisesi adına organize eden okulun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İsmet Yılmaz, "Bugün burada bulunduğumuz için ve soğuklar başlamadan çocuklarımızı giydirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu çocuklarımıza ileriki günlerde çeşitli konularda destek çıkmaya devam edeceğiz. Bu konuda bize destek olan Müdürümüz Ali Olt'a, hayırseverlere ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Güzelsu İlkokulu Sınıf Öğretmeni Burçak Şeker ise, öğrencilere destek çıkan Kahta Fen Lisesi'ne teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta Fen Lisesi, Köy Okullarına Yardımlarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement