Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen zeytin yüklü kamyonet, otomobile çarptıktan sonra akaryakıt istasyonuna daldı. Kamyonetin istasyonda park halindeki kamyona çarparak durabildiği kazada, 2 kişi yaralandı.
Kaza, sabaha karşı saat 04. 15 sıralarında Orhangazi- Gemlik karayolu Çeltikçi Köyü yakınlarındaki akaryakıt istasyonu girişinde meydana geldi.
Gemlik'te zeytincilik firması bulunan Hüseyin Doğan (49), Orhangazi'ye gelerek kamyonetine zeytin yükledi. Sabaha karşı Orhangazi'den Gemlik'e dönmek için 16 ZN 330 plakalı kamyonetiyle yola çıkan Hüseyin Doğan, Orhangazi çıkışındaki akaryakıt istasyonu yakınlarında aşırı hız, dikkatsizlik nedeniyle direksiyon kontrolünü kaybetti.
Yolda seyir halinde bulunan Tahsin Gürer (35) yönetimindeki 35 MMT 04 plakalı otomobile çarpan kamyonet, daha sonra da akaryakıt istasyonuna daldı.
İstasyonda bulunan tabelalara çarpan kamyonet, sürücüsü Yaşar Öngüner'in (35) içinde uyuduğu park halinde bulunan 16 LV 008 plakalı kamyona çarparak durabildi. Kamyonet hurdaya dönerken, alkollü olduğu ileri sürülen sürücü Hüseyin Doğan kamyonet içinde sıkıştı.
Kamyonetin istasyon girişinde çarptığı otomobil ise şarampole uçtu. Otomobil sürücüsü Tahsin Gürer araçtan istasyon çalışanları tarafından çıkarılırken, kamyonette sıkışan sürücü Doğan ise itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı.
2 yaralı, ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kamyonetin kaza sırasında girdiği benzinlikte park halinde bulunan ve içinde 3'ü çocuk 5 kişinin uyumakta olduğu kamyoneti sıyırıp geçmesi ise olası bir facianın da önüne geçmiş oldu.
Kaza sonrasında istasyon girişi savaş alanına dönerken, jandarma ve polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - Bursa/ Orhangazi
Son Dakika › Yerel › Kamyonet Akaryakıt İstasyonuna Daldı : 2 Yaralı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.