Kapıkule Sınır Kapısı'nda 11 Kilometre Tır Kuyruğu - Son Dakika
Yerel

Kapıkule Sınır Kapısı'nda 11 Kilometre Tır Kuyruğu

Kapıkule Sınır Kapısı'nda, yurt dışına çıkış yapacak 400 tır, yaklaşık 11 kilometre uzunluğunda kuyruk oluşturdu.

23.09.2012 16:40

Kapıkule Sınır Kapısı'nda, yurt dışına çıkış yapacak 400 tır, yaklaşık 11 kilometre uzunluğunda kuyruk oluşturdu.

Kapıkule Sınır Kapısı yetkilileri, tırların Kapıkule'de işlemlerinin kısa sürede tamamlandığını ancak Bulgar gümrüğünde nöbet değişimi ve o bölgedeki sahanın küçük olması nedeniyle Türk tarafında araç kuyruğu oluştuğunu bildirdi.

Yetkililer, tırların yüklerini gidecekleri ülkedeki firmalara hafta sonu ulaştırmak istemeleri nedeniyle yoğunluk yaşandığını belirtti.

Bu arada Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda da yaklaşık 200 tır yaklaşık 5 kilometrelik kuyruk oluşturdu.

Muhabir: Gökhan Balcı/ Hakan Şahin

Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe - EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kapıkule Sınır Kapısı'nda 11 Kilometre Tır Kuyruğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement