Başkan yolda kaldı, kendini eleştirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Başkan yolda kaldı, kendini eleştirdi

Başkan yolda kaldı, kendini eleştirdi
31.12.2025 17:36  Güncelleme: 17:41

Eskipazar'da kar yağışı sonrası yolda kalan Belediye Başkanı Serkan Cıva, durumu eleştirerek sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulundu. Buzlanma nedeniyle araçların yolda kalması, belediyenin etkili hizmet veremediğini gözler önüne serdi.

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yollarda buzlanma meydana gelirken, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, aracıyla yolda kaldı. Yoldan kalan Başkan Cıva, kendini eleştirirken, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, ilçede denetim yaptığı sırada yoğun kar yağışı sonrası buzlanma meydana gelen Yeni Mahalle Gurban Tepe mevkisin de aracıyla yolda kaldı. Yolda kalan Başkan Cıva, kendisini eleştirerek, "Demek ki, işimizi iyi yapmıyoruz ki yolda kaldık, kendi ilçemizde. Denetleme yaparken araç kaldı" dedi.

Başkan Cıva daha sonra Fen İşleri Müdürünü arayarak, "Kadir ne yapıyorsunuz neredesiniz? Beştepe'yi gezeceksiniz de ben Kurban Tepe'de kaldım. Nereyi tuzladınız? Kaldık burada, araba çıkmıyor. Burayı tuzlayın, buradan araba çıkmıyor. Ben kendim kaldım millet de şikayet etmedi. Belediye başkanı yolda kalır mı kendi ilçesinde?" dedi.

Başkan Cıva daha sonra yoldan geçen vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Civa o anları sosyal medya hesabından paylaştı. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan yolda kaldı, kendini eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement