Karademir ve Özdemir'den Başkan Öztürk'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Karademir ve Özdemir'den Başkan Öztürk'e Ziyaret

Karademir ve Özdemir\'den Başkan Öztürk\'e Ziyaret

CHP eski Gökçebey İlçe Başkanı Ali Rıza Karademir ile Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

05.05.2014 17:25

CHP eski Gökçebey İlçe Başkanı Ali Rıza Karademir ile Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Zonguldak'ın Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. CHP eski İlçe Başkanı Ali Rıza Karademir ile Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk'e ziyaret ederek tebrik ettiler.

İlçe Başkanı Ali Rıza Karademir, "Başkanım öncelikle hayırlı olsun. Benim babam belediye başkanlığı döneminde ilçemize kalıcı hizmetler yapmıştır. Sizlerinde ilçemize kalıcı hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Bu konuda bizlerinde yapması gereken bir şey varsa maddi ve manevi desteğimi vermeye hazırım. Ben şahsa oy vermedim. Partime oy verdim. Benim solcu olduğumu herkes bilir. Belediyenin karşısında bir kat evim var. İster büro olarak istersen ev olarak ta kullanabilirsin. Başkanlık görevin tekrar hayırlı olsun " dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisini ziyaret eden Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir ve eski CHP İlçe Başkanı Ali Rıza Karademir'e teşekkür etti. Öztürk, "Gökçebey Belediyesi çok kötü yönetilmiş. Önümüzde yapacağımız çok işler var. Ben bir aylık belediye başkanıyım. Bir ayda neler yaptığıma gelince doğalgaz çalışmalarına başladık, TOKİ projesinde çok önemli yol katlettik. Taşkın Koruma projesi yapılmış olup çalışmalar başlıyor, DSİ'nin çalışmaları devam ediyor. Kanalizasyon projesi ihale aşamasına geldi. İlçemizin çevre temizliğindeki değişiklikleri görüyorsunuz. Ben seçim sürecinde halkıma ne hizmet sözü verdim ise sırasıyla yapmaya çalışacağım.Bir iki yıl sonra hizmet bazında Gökçebey'de değişiklikleri herkes görecek" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karademir ve Özdemir'den Başkan Öztürk'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement