Karaman'da Eğitime Destek Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Karaman'da Eğitime Destek Sürüyor

Karaman\'da Eğitime Destek Sürüyor

Karaman'da hayırseverlerin eğitime verdikleri destekler devam ediyor.

19.06.2012 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da hayırseverlerin eğitime verdikleri destekler devam ediyor.

Hayırsever Nuri Türkyılmaz'ın Ermenek ilçesine bağlı Balkusan köyüne yaptıracağı 3 derslik okulun protokolü Valilik'te düzenlenen törenle imzalandı. İmza törenine, Karaman Valisi Süleyman Kahraman, İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Ermenek Kaymakamı Hüseyin Sayın, Şube Müdürü M. Akif Duman ve hayırsever Nuri Türkyılmaz katıldı. Eğitime büyük önem verdiklerini belirten hayırsever Nuri Türkyılmaz, "Bizim yaptığımız yatırım mütevazi bir yatırımdır. Bir ülkenin ve milletin gelişmişliği eğitimle başlar bilinci ile biz de toplumsal alanda böyle bir katkıda bulunmak istedik" dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy da, "Öyle tahmin ediyorum ki önümüzdeki 5 yılın sonunda Karaman'da eğitim adına alt yapı hizmetleri tamamen bitecektir. Toplum olarak çok sevdiğimiz çocuklarımız ve geleceğimiz için en kalıcı yatırımın eğitim olduğu bilinci ile eğitime yüzde 100 destek veren başta hayırsever Nuri Türkyılmaz olmak üzere tüm hayırseverlerimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Vali Süleyman Kahraman ise, insana yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu belirterek, "Bu tip yatırımlar, bütün kötülüklerin başı olan cehaleti önleyecek adımlardır. Böyle hayırlı yatırımlarda toplum olarak birbirimizi örnek almamız gerekir. İnşallah bir başka hayırsever vatandaşımız buraya bir de lojman yaptırır. Hayırseverlikte, yardımlaşmada, cömertlikte birbirimizle yarışmamız bizim sahip olduğumuz inancın ve mensubu olduğumuz medeniyetin bir abidesidir. Bu sadece dört duvarı içeren bir yatırım değil elbet. Burada çocuklarımız yetişecek. Geleceğimiz buralarda şekillenecek. İnşallah hem ilimiz, hem ülkemiz, hem de insanlık için hayırlara vesile olur. Hayırsever vatandaşımız Nuri Türkyılmaz'a hem şahsım adına, hem de Karaman halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ermenek ilçesine bağlı Balkusan köyünde hayırsever Nuri Türkyılmaz tarafından yaptırılacak olan 3 derslikli ilköğretim okulunun protokolü imzalandı. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman'da Eğitime Destek Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement