Kardeşlerin Rekabeti Vatandaşa Yaradı - Son Dakika
Yerel

Kardeşlerin Rekabeti Vatandaşa Yaradı

Kardeşlerin Rekabeti Vatandaşa Yaradı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ağacık mahallesinde iki kardeş birden kasap dükkanı açınca aralarında rekabet başladı.

09.06.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ağacık mahallesinde iki kardeş birden kasap dükkanı açınca aralarında rekabet başladı.

Oğlak etinin kilosunu 15 liraya kadar indiren Ahmet ve İsmail Tunca kardeşler köye büyük bir hareket getirdi. İlçeye 15 kilometre uzaklıktaki Ağacık mahallesindeki kasaplara et almak için giden vatandaşlar köyde oğlak turizmi başlattı. Etini sattıkları hayvanların kendi üretimleri olduğunu anlatan Ahmet Tunca, ilgiden çok memnun olduklarını söyledi. Rekabet nedeniyle ucuz et sattıklarını anlatan Tunca, "Ucuz satıyoruz. Ancak, hiçbir zaman kaliteden ödün vermiyoruz. Körfezin her tarafından et almak için gelen vatandaşlar var. İşimizi severek yapıyoruz" dedi. Mahalleye hareket geldiğini anlatan Muhtar Hasan Dayı da, "Köye gelenler sadece et almıyorlar. Zeytin, zeytinyağı ve zeytinyağı sabunu da satılıyor. Ağacık, çevrede tanınan bir yerleşim yeri oldu" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kardeşlerin Rekabeti Vatandaşa Yaradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement