Kars'ta Anneler Günü için çiçekçiler yoğun mesai yapıyor - Son Dakika
Yerel

Kars'ta Anneler Günü için çiçekçiler yoğun mesai yapıyor

Kars\'ta Anneler Günü için çiçekçiler yoğun mesai yapıyor

Kars'ta uzun yıllardan beri çiçekçilik yapan Fulya Çiçekçilik sahibi Sultan Aydın, Anneler Günü dolayısıyla yoğun şekilde çalıştıklarını belirtti. Saksı çiçekleri ve teraryumların tercih edildiği bu özel günde, çiçekçiler hem siparişleri hazırlamak hem de yeni siparişleri sıraya koymak için yoğun mesai harcıyor.

11.05.2024 14:41

Kars'ta çiçekçiler, Anneler Günü dolayısıyla yoğun mesai yapıyor.

Kars'ta uzun yıllardan beri çiçekçilik yapan Fulya Çiçekçilik sahibi Sultan Aydın, çiçek stoklarını tamamladıklarını, yarın kutlanacak Anneler Günü dolayısıyla yoğun şekilde çalıştıklarını belirtti.

Anneler Günü'nde saksı çiçekleri ya da teraryumların tercih edildiğini ifade eden Aydın, "Anneler Günü hazırlıklarını sürdürüyoruz. Şuan iyi bir yoğunluk var, talep var. İnsanlar annesine ne olursa olsun bir tane gül verecek. Şuan fiyatlarımız sabit, hiçbir şekilde fiyatlarda oynama yapmadık. Çünkü herkes annesine bir tane çiçek alsın" dedi.

Anneler Günü dolayısıyla yoğunluğun yaşandığı çiçekçilerde, bir taraftan çiçekler hazırlanırken, diğer taraftan da alınan siparişler sıraya koyuluyor. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars'ta Anneler Günü için çiçekçiler yoğun mesai yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement