Kars'ta Başkasının Kimlik Bilgileriyle Çek Karnesi Alan Şahıs Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kars'ta Başkasının Kimlik Bilgileriyle Çek Karnesi Alan Şahıs Tutuklandı

19.01.2012 15:49

Kars'ta başkasının kimlik bilgileriyle banka şubesinden çek karnesi ve pos cihazı aldığı tespit edilen bir kişi tutuklandı.

Kars'ta başkasının kimlik bilgileriyle banka şubesinden çek karnesi ve pos cihazı aldığı tespit edilen bir kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine bir banka şubesinden başkasının kimlik bilgileriyle çek karnesi ve pos cihazı aldığı tespit edilen bir kişinin yapılan çalışmalar sonucu yakalandığı belirtildi.

Adli makamlara sevk edilen şahsın nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi.

- KARS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kars'ta Başkasının Kimlik Bilgileriyle Çek Karnesi Alan Şahıs Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement