Kartepe Belediyesi'nde Ayın Personeli Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden - Son Dakika
Yerel

Kartepe Belediyesi'nde Ayın Personeli Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çöpe atılan altın kesesini sahibine teslim eden personelleri ayın personeli seçerek altın ile ödüllendirdi.

02.06.2016 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çöpe atılan altın kesesini sahibine teslim eden personelleri ayın personeli seçerek altın ile ödüllendirdi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çöpte buldukları altınların sahibini bularak, altını teslim eden personelleri ayın personeli seçti. Başkan Üzülmez, temizlik işleri müdürlüğü 3 personeli altın ile ödüllendirildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in makamında düzenlenen ayın personeli ödül töreninde Belediye Başkan Vekili Zafer Arat, Başkan Yardımcıları Kemal Gökalp Akpir, Mehmet Filiz, Murat Sabri Çakır ve Bali Holat, Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Abdullah Biçer hazır bulundu.

Kısa bir konuşma yapan Başkan Üzülmez, "Arkadaşlarımızı örnek olması anlamında tebrik ediyorum. Yaşadıkları koşullarda o altının değeri kadar ihtiyaçları olsa bile, onlar hak etmedikleri helal olmayan bir şeye el uzatmayarak insanlığa örnek bir davranış sergilediler. Kendilerini tebrik ediyor gözlerinden öpüyorum. Belediyemiz birimleri arasında uyguladığımız ayın personeli ödül sisteminde biz de bu örnek davranışta bulunan çalışanlarımızı, ödüllendirmek istedik. Performansları örnek ve daimi olsun" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe Belediyesi'nde Ayın Personeli Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement