Kartepe'nin Fiziki Kalitesi Artıyor - Son Dakika
Yerel

Kartepe'nin Fiziki Kalitesi Artıyor

Kartepe\'nin Fiziki Kalitesi Artıyor

Kartepe'nin önemli ana arterlerinden olan Köseköy ile Sarımeşe arasında bağlantıyı da sağlayan Nazım Demirci Caddesi üzerindeki üst yapı düzenlemeleri hızla sürüyor.

21.11.2013 15:10

Kartepe'nin önemli ana arterlerinden olan Köseköy ile Sarımeşe arasında bağlantıyı da sağlayan Nazım Demirci Caddesi üzerindeki üst yapı düzenlemeleri hızla sürüyor. Belediye ekipleri Yalnızlar mevkiinde asfalt serimi yaparken Elyapı Konutları çevresindeki güzergahta da yaya kaldırımı çalışması yapılıyor.

İlçenin fiziki kalitesinin artmasına ve insani yaşam şartlarının iyileştirilmesine katkı veren çalışmalarını aralıksız sürdüren Kartepe Belediyesi, Nazım Demirci Caddesi üzerinde de asfaltlama çalışması yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi'nce ihalesi yapılan kaldırım çalışması paralelinde Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de kendi ekip ve ekipmanları ile Nazım Demirci Caddesi Yalnızlar mevkiinde 650 metrelik güzergahı asfaltladı. Köseköy ile Sarımeşe arasında bağlantıyı da sağlayan ana arter yolda süren asfaltlama çalışmalarında ekipler 650 ton asfalt sererek güzergahı vatandaşların hizmetine sundu.

Yaşadığımız şehrin fiziki kalitesinin artmasına ve insani yaşam şartlarının iyileştirilmesine katkı veren çalışmaların Kartepe genelinde sürdüğüne dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Bu amaçla hayallerimizi ve hedeflerimizi büyük tutarken, klasik belediyecilik hizmetleri çerçevesinde hizmetlerimiz de halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda gerçekleştirilmektedir. Kartepemiz ve halkımız için en iyi olanı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe'nin Fiziki Kalitesi Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement