Kaymakam Demiral: "Suşehri'ni En Güzel Şekilde İzmir'de Tanıtacağız" - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Demiral: "Suşehri'ni En Güzel Şekilde İzmir'de Tanıtacağız"

Kaymakam Demiral: "Suşehri\'ni En Güzel Şekilde İzmir\'de Tanıtacağız"

Suşehri ilçesi 23-25 Mayıs tarihleri arasında İzmir'de yapılacak olan "Sivas Günleri" etkinliğine hazırlanıyor.

29.04.2013 13:40

Suşehri ilçesi 23-25 Mayıs tarihleri arasında İzmir'de yapılacak olan "Sivas Günleri" etkinliğine hazırlanıyor.

Suşehri Kaymakamlık Makamında İzmir'de 1. Sivas günleri etkinlikleri programı toplantısı düzenlendi. Toplantıya Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, Belediye Başkanı Sedat Sel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Engin Keskin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Öğretici katıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, "Bu sene İzmir'de 23 Mayıs da başlayıp 3 gün sürecek Sivas günleri etkinliği düzenlenecek. Ankara ve İstanbul'da Sivas Günleri etkinliği düzenleniyordu bu sene İzmirli hemşehrilerimiz etkinliğin İzmir'de düzenlenmesini istediler. Sayın valimiz bu talebi uygun gördü bizlerde Suşehri olarak bu etkinliğe katılmayı düşünüyoruz. İlçemizi en güzel şekilde İzmir'de tanıtacağız. Bundan önce Ankara ve İstanbul'da olduğu gibi İzmir'de de Sivas günleri etkinliğinin çok iyi bir şekilde geçeceğine inanıyoruz Şimdiden hazırlıklara başladık. İzmir'de Sivas günleri etkinliklerinin düzenleneceği tarihte Türkçe olimpiyatları etkinlikleri de düzenlenecek Türkçe olimpiyatlarına dünyanın farklı ülkelerinden katılımlar oluyor dolayısıyla Suşehri'miz sadece İzmir değil dünya'ya da tanıtmış olacağız onun için ciddi bir şekilde hazırlıklarımızı yapacağız. Sivas günleri etkinliği Suşehri'nin tanıtımı için faydası olacak diye düşünüyorum etkinliğimiz Sivas'a ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise yaptığı açıklamada, "İstanbul ve Ankara'da düzenlenen Sivas günleri etkinliği bu sene İzmir'de düzenleniyor güzel bir etkinlik nasıl Ankara ve İstanbul'da ilçemizi layıkıyla temsil ettiysek İzmir'de de İzmirli hemşehrilerimize ve oradaki Suşehrili hemşehrilerimize en iyi şekilde tanıtımımızı yapacağız" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Demiral: 'Suşehri'ni En Güzel Şekilde İzmir'de Tanıtacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement