Kaymakam Demirci Engelli Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Demirci Engelli Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Kaymakam Demirci Engelli Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Mardin Derik İlçe Kaymakamı Ahmet Demirci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde, engelli merdivenini hizmete açtı.
Hükümet Konağı'nda engelli ve yaşlıların yararlanması için yapılan merdivenin açılışını, Derik Kaymakamı Ahmet Demirci,...

03.12.2013 13:59

Mardin Derik İlçe Kaymakamı Ahmet Demirci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde, engelli merdivenini hizmete açtı.

Hükümet Konağı'nda engelli ve yaşlıların yararlanması için yapılan merdivenin açılışını, Derik Kaymakamı Ahmet Demirci, Cumhuriyet Savcısı Şahin Şimşek ve Sakatlar Derneği Derik Şube Başkanı Kasım Salim yaptı. Kaymakam Demirci ile Savcı Şimşek, engelli vatandaşlarla tek tek ilgilenerek onların sorunlarını dinledi. Kaymakam Demirci, "Gelen vatandaşlar arasında yaşlı ve engelli halkımız da bulunuyor. Bu kişiler, merdivenleri kullanarak üst katlara çıkmakta büyük zorluk çekiyorlar. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için önce engelli merdiveni yaptık ve hizmet binamıza asansör yaptırmaya karar verdik" dedi.

Yapımına kısa zamanda başlanacak olan asansörün de en kısa sürede hizmete gireceğini ifade eden Kaymakam Demirci, "Asansörün hizmete girmesiyle birlikte Derik'teki vatandaşlarımızın yanı sıra çevre köy ve kasabalardan gelen yaşlı ve engelli vatandaşlarımız, gerek kaymakamlık makamına gerekse de bina içerisinde hizmet veren diğer kamu kurum ve kuruluşlarına daha rahat ulaşma imkanı bulacaklar. Bütün çalışmalarımız, bu vatandaşlarımızın da hayatlarını normal vatandaşlar gibi sürdürebilmesini sağlamak ve onların da engellerini ortadan kaldırarak kamu hizmetlerinden daha rahat faydalanmalarını sağlamaktır" şeklinde konuştu.

Salim ise, kendileri için yapılan bu hizmetlerden dolayı Kaymakam Demirci'ye teşekkür ederek plaketi verdi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Demirci Engelli Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement