Kaymakam Özbek Okul Müdürleriyle Toplantı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Özbek Okul Müdürleriyle Toplantı Yaptı

Kaymakam Özbek Okul Müdürleriyle Toplantı Yaptı

Bitlis’in Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, aylık olarak düzenlediği toplantılar kapsamında ilçede görev yapan okul müdürleri ile bir araya geldi.

22.01.2014 15:39

Bitlis'in Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, aylık olarak düzenlediği toplantılar kapsamında ilçede görev yapan okul müdürleri ile bir araya geldi.

Toplantıda, Adilcevaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan okullardaki öğrenci durumları ile ihtiyaç listesi Kaymakam Özbek'e sunuldu. Kaymakam Özer Özbek, "İlçemizdeki öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim alması, sosyal ve kültürel yaşantıların zenginleştirilmesi, sağlıklı ve zinde yaşamlarının olması, çağın gelişimlerini takip edebilmeleri ve özellikle kimsesiz çocukların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda daha da çalışmamız lazım" dedi.

Okul yöneticilerinden öğrencilerin okula devamı konusunda tüm azimlerini öğretmenleri ile birlikte ortaya koymalarını isteyen Özbek, bu konuda doğabilecek her türlü gidere kaymakamlık olarak destek vermeye hazır olduklarını açıkladı. Genel olarak özellikle köy okullarındaki hizmetli sıkıntısının dile getirildiği toplantıda, Kaymakam Özer Özbek tarafından belirtilen tüm istek ve önerilerin imkanlar ölçüsünde yerine getirileceği belirtildi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Özbek Okul Müdürleriyle Toplantı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement