Kaymakam Şahin'den Sungurlu Myo'ya Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Şahin'den Sungurlu Myo'ya Veda Ziyareti

Kaymakam Şahin\'den Sungurlu Myo\'ya Veda Ziyareti

Kısa bir süre önce Kocaeli'nin Dilovası Kaymakamlığına Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin, veda ziyaretleri kapsamında Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

07.08.2013 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa bir süre önce Kocaeli'nin Dilovası Kaymakamlığına Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin, veda ziyaretleri kapsamında Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Ziyarette, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif ile görüşen Kaymakam Hulusi Şahin, gerek ilçede yaptığı çalışmalar gerekse ilçe ekonomisine katkısı ile Sungurlu MYO'nun çok önemli olduğunu söyledi. Şahin, Sungurlu'nun hem yeni bölümler hem de öğrenci kapasitesi ile çok daha büyük bir yüksekokulu hak ettiğini belirtti.

Bu anlamda Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan'ın göreve gelmesi ile birlikte yapılan çalışmalarla MYO kampusu için çok önemli mesafeler alındığını dile getiren Şahin, Hitit Üniversitesi Sungurlu Kampusunun ihaleye çıkma aşamasında olmasının kendisini çok sevindirdiğini, fakat kısa bir süre sonra yapılması planlanan temel atma töreninde Sungurlu'da olamayacağı için de biraz burukluk hissetiğini dile getirdi. Kaymakam Şahin, son olarak Sungurlu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif'e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif de, Sungurlu Meslek Yüksekokulu'nun geliştirilmesi ve kampus çalışmalarında Kaymakam Şahin'in büyük desteklerini gördüklerini, kampus çalışmalarının bu aşamaya gelmesinde çok büyük emek ve katkılarının olduğunu belirtti.

Yrd. Doç. Dr. Karacif, kampusun temel atma töreninde Dilovası Kaymakamı olarak kendilerini davet edeceklerini ve Sungurlu'da görmekten onur ve sevinç duyacaklarını söyledi.

Yüksekokula destek ve katkılarından dolayı Kaymakam Şahin'e teşekkür eden Karacif, Şahin'e yeni görevinde başarılar diledi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Şahin'den Sungurlu Myo'ya Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement