Kaymakam Yıldız'dan 102 Yaşındaki Zekiye Nineye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Yıldız'dan 102 Yaşındaki Zekiye Nineye Ziyaret

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, 102 yaşındaki Zekiye Aydemir'e ziyarette bulundu.

11.11.2013 15:39

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, 102 yaşındaki Zekiye Aydemir'e ziyarette bulundu.

Kaymakam Yıldız, Ali Fuad Başgil Mahallesi'nde yaşayan 102 yaşındaki Aydemir'i evinde ziyaret ederek sağlığı hakkında bilgi aldı.

Yaklaşık 5 yıldır sağlık sorunları nedeniyle konuşamayan ve yatağa bağlı olarak yaşayan Zekiye nineye yardım etme söze veren Yıldız, Zekiye nineye hasta yatağı temin edileceğini, diğer sağlık problemlerinin çözümü için de bir muayenesi için bir doktor göndereceklerini söyledi.

Kaymakam Yıldız'a ziyaretinde Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz da eşlik etti. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Yıldız'dan 102 Yaşındaki Zekiye Nineye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement