Kayseri'de polis ekipleri yaşlı teyzeye yardım etti - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de polis ekipleri yaşlı teyzeye yardım etti

Kayseri\'de polis ekipleri yaşlı teyzeye yardım etti

Kayseri'de polis ekipleri, Cumhuriyet Meydanı'nda devriye gezerken yaşlı bir teyzenin poşetlerini taşımakta zorlandığını fark etti. Ekipler, teyzenin yanına giderek poşetlerini taşıdı ve takdir topladı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, olayı sosyal medya hesabından paylaşarak polisin vatandaşlara yardım etme görevini vurguladı.

02.04.2024 23:52  Güncelleme: 23:54

Kayseri'de polis ekiplerinin yaşlı teyzeye yardım ederek poşetlerini taşıması takdir topladı.

Cumhuriyet Meydanı'nda devriye atan Güven Timleri, yaşlı bir teyzenin poşetlerini taşımakta güçlük çektiğini gördü. Teyzenin yanına giderek poşetlerini taşıyan ekipler, görenlerin içini ısıttı.

Bir vatandaşın çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, "Polis suçun ve suçlunun karşısında, vatandaşımızın daima yanında. Güven Timlerimiz poşetlerini taşımakta zorlanan teyzemizin yanında. Polislik, sadece suçla ve suçluyla mücadele etmek değildir; vatandaşlarımıza şefkat eli uzatarak hemen her konuda yardımcı olmak, problemlerine olabildiğince çözüm yolu üretmek, huzur ve güven vermektir. Aziz vatanımızın her bir ferdi için, her an her yerde görev başındayız" notunu düştü. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri'de polis ekipleri yaşlı teyzeye yardım etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement