Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un basın sözcüsü Kaan Savruk, yarın oynayacakları Gençlerbirliği maçından 3 puanla ayrılarak, çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.
Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta 3-0 kazandıkları Elazığspor galibiyetinin önemli hale gelmesi için Gençlerbirliği maçını da kazanmalarını gerektiğini belirtti.
Gençlerbirliği'nin güçlü bir takım olduğunun ancak rakipten çekinmediklerini vurgulayan Savruk, şunları kaydetti:
"Sezonun sonuna doğ yaklaşıyoruz. Biz ligde kalmak için mücadele veriyoruz. Geçen hafta Elazığspor galibiyetiyle küme düşme potasının üstüne çıkmıştık. Bunu sürdürmemiz gerekecek. Gençlerbirliği maçından 3 puanla ayrılarak, çıkışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. İnşallah iyi bir oyun sonucunda 3 puanı alan taraf biz oluruz. Bunu başaracak güce sahibiz. Takımın morali yerinde."
Ankara'daki taraftara çağrı
Savruk, Ankara'da yaşayan Kayserililerden yarınki maçta destek istedi.
Savruk, taraftarın kendileri çok önemli bir güç olduğunu belirterek, "Taraftarımızın Gençlerbirliği karşılaşmasında tribünlerdeki yerlerini alarak, takımı yalnız bırakmamalarını istiyoruz" diye konuştu.
Gençlerbirliği-Kayseri Erciyesspor maçı yarın Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak. - Kayseri
Son Dakika › Yerel › Kayseri Erciyesspor Galibiyete İnanıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?