Kemer'de Hdp Binasının Tabela ve Flaması Tahrip Edildi - Son Dakika
Yerel

Kemer'de Hdp Binasının Tabela ve Flaması Tahrip Edildi

Antalya'nın Kemer ilçesinde HDP İlçe Teşkilatı'na ait parti tabelası ve flamalar tahrip edildi.

24.07.2015 18:06

Antalya'nın Kemer ilçesinde HDP İlçe Teşkilatı'na ait parti tabelası ve flamalar tahrip edildi.

Kemer ilçesinde dün gece kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, Yeni Mahalle'deki bir binanın birinci katında bulunan HDP İlçe Teşkilatı balkonuna, tırmanarak ulaştı.

Zanlılar, balkonda bulunan parti flamaları ve tabelayı tahrip etti.

Sabah saatlerinde olayın fark edilmesi üzerine polis binada inceleme başlattı. Güvenlik güçleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye aldı.

Soruşturma kapsamında isimleri açıklanmayan 3 kişi gözaltına alındı.

HDP Eş İl Başkanı Ahmet Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gözaltına alınan zanlılardan birinin suçu kabul ettiğini söyledi. Zanlıların partiye ait tabelayı kestiklerini belirten Kaya, "Balkona da üzerinde 'Şehitler ölmez' yazılı bir kağıt bırakılmış" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kemer'de Hdp Binasının Tabela ve Flaması Tahrip Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement