Kenan Şara: "Ağabeylik Yapacağım" - Son Dakika
Yerel

Kenan Şara: "Ağabeylik Yapacağım"

Kenan Şara: "Ağabeylik Yapacağım"

SAMGAZ Genel Müdürü Kenan Şara, "SAMGAZ, bugün itibariyle 200 bin aboneye ulaşmış, teknik ve diğer kadrolarıyla profesyonel olarak hizmet vermektedir.

02.05.2014 09:34

SAMGAZ Genel Müdürü Kenan Şara, "SAMGAZ, bugün itibariyle 200 bin aboneye ulaşmış, teknik ve diğer kadrolarıyla profesyonel olarak hizmet vermektedir. Ben de bu kurumun başına gelerek ağabeylik yapma misyonuyla bunu daha da ileri götürmeye çalışacağım" dedi.

Samsun'da uzun yıllar Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinde bulunan ve emekli olduktan sonra SAMGAZ Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Kenan Şara, SAMGAZ'da da hizmet etmenin Samsun'a hizmet etmek olduğunu söyledi. Genel Müdür Şara, "Uzun yıllar Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yaparak yaklaşık 5 ay önce emekli oldum. Bu arada SAMGAZ'da çok sevdiğim ve değer verdiğim kardeşim Murat Albayrak, ailevi nedenlerden dolayı buradan ayrılmak durumunda kaldı. O görevi de firma sahipleri bana önerdi. Ben de SAMGAZ gibi, daha öncede yönetim kurulu üyesi olduğum güzide bir kuruluşun bu görevini kabul ettim. Samsun'a burada da hizmet edilebilir. SAMGAZ bugün itibariyle 200 bin aboneye ulaşmış, teknik ve diğer kadrolarıyla profesyonel olarak hizmet vermektedir. Ben de bu kurumun başına gelerek ağabeylik yapma misyonuyla bunu daha da ileri götürmeye çalışacağım" diye konuştu.

SAMGAZ'ın hizmet verdiği sektörde EPDK'daki yerinin üst seviyelerde olduğunu belirten Genel Müdür Şara, "Cengiz Holding de, SAMGAZ da çok düzgün bir kurumdur. İnşallah bundan sonraki hizmetlerim SAMGAZ'da devam edecektir. SAMGAZ, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun (EPDK) bu tip hizmet veren firmalar arasında en önde gelen firma olmak unvanını kazanmış bir kuruluştur. Bu duruma gelinmesinde arkadaşım Murat Albayrak'ın da büyük emekleri vardır. Samsun'da 10 yıldır hizmet veren SAMGAZ, bütün güvenlik önlemlerinin alındığı, çalışmalarını dikkatli yürüten kurumsallaşmış bir firmadır. SAMGAZ'da her taş yerli yerine oturmuştur. Herkes görevini yapıyor. Netice olarak her şey aynı şekilde devam eder, kimsenin yeri değişmez" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kenan Şara: 'Ağabeylik Yapacağım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement