Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Açıklaması

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Açıklaması

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde Belediye Başkanı İsmail Cankul, ilçe merkeziyle beraber köylere götürülen hizmetlerle de takdir topluyor.

19.11.2013 14:50

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde Belediye Başkanı İsmail Cankul, ilçe merkeziyle beraber köylere götürülen hizmetlerle de takdir topluyor. Eşeler Köyünü ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Cankul, köy merkezine döşenen parke taşlarını inceledi. Başkan Cankul, "İlçede olduğu gibi köydeki vatandaşlarımızın da ayağını çamura bastırmayacağız" dedi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, AK Parti Kepsut İlçe Başkanı Barış Kırgöz ile birlikte Eşeler köyünde yapılmakta olan parke taşlarını işleri yerinde inceledi. Köy girişinde Eşeler muhtarı Emin Karaca tarafından karşılanan AK Partili Belediye Başkanı Cankul, "Köylerimizin sokakları yaptığımız parke taş çalışmaları sonucunda artık çamurdan arınmış olacak. Bu hizmetler köylerde oturan insanların daha rahat ortamda yaşamalarına katkı sağlayacak. Nasıl ilçede vatandaşlarımıza 'ayağınızı çamura bastırmayacağız' dediysek köydeki vatandaşlarımızın da ayağını çamura bastırmayacağız" dedi.

Eşeler Köyü Muhtarı Emin Karaca, Belediye Başkanı İsmail Cankul ve AK Parti İlçe Başkanı Barış Kırgöz'e hizmetlerinden dolayı köy halkı adına teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement