Kırıkkale'de Amatör Spor Haftası, düzenlen törenle kutlandı.
Her yıl 30 Eylül- 6 Ekim tarihlerinde düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinleri, Cumhuriyet Meydanında ki Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.
Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, sporun temelinde olan amatör ruhu geliştirmek için gereken çalışmaları yürüttüklerini belirterek, genç nesilin kötü alışkanlıklardan uzak durması için gece gündüz demeden çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.
Ünlü, küçük yaşta çocukların spora kazandırılması, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması, zamanlarını spor yaparak değerlendirilmesi konusunda çalışma yürüttüklerini belirterek, spor konusunda bakanlığın yürüttüğü önemli projeler olduğunu bildirdi.
Konuşmaların ardından, sporcular gösteri yaptı. - Kırıkkale
Son Dakika › Yerel › Kırıkkale'de Amatör Spor Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.