Kırklareli'de Okuyan Çocuklar ve Gençler Çogep Projesi Kapsamında Çanakkale'ye Gitti - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'de Okuyan Çocuklar ve Gençler Çogep Projesi Kapsamında Çanakkale'ye Gitti

Kırklareli\'de Okuyan Çocuklar ve Gençler Çogep Projesi Kapsamında Çanakkale\'ye Gitti

Kırklareli’de eğitim gören çocuklar ve gençler, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Çanakkale’yi gezme fırsatı buldu.

30.09.2014 16:14

Kırklareli'de eğitim gören çocuklar ve gençler, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Çanakkale'yi gezme fırsatı buldu.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün yürüttüğü 'Yaylada Buluşalım' isimli proje ile dezavantaj içerisinde yaşamını sürdüren Roman vatandaşların çocukları ile kente göç ile gelmiş, uyum sağlamada zorluk çeken Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği 50 çocuk ve gence yönelik kültürel kaynaşmanın arttırılması amacıyla Çanakkale Gezisi düzenlendi.

Geziye katılan Tevfik Fikret Yatılı Bölge Ortaokulu, Kocahıdır Meslek Teknik ve Anadolu Lisesi ile Mimar Sinan Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan öğrenci grubu, Çanakkale'de gezi rehberi eşliğinde 57. Alay Şehitliği, Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi, Çanakkale Anıtı ile Truva tarihi kentini gezdi.

Geziye katılan tüm öğrencilere İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü hediyesi olarak tişört, şapka ve şemsiye dağıtılırken, geziye Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğünü temsilen Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü 3. Sınıf Emniyet Müdürü Tarık Arın ve şubede görevli personel ile Milli Eğitim Müdürlüğünün görevlendirdiği öğretmenler katıldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırklareli'de Okuyan Çocuklar ve Gençler Çogep Projesi Kapsamında Çanakkale'ye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement