Kızıltepe Otogar Alanında Spor Tır'ı Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe Otogar Alanında Spor Tır'ı Etkinliği

Kızıltepe Otogar Alanında Spor Tır\'ı Etkinliği

Gençlik ve Spor Bakanlığının "Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun" sloganıyla yola çıkardığı Spor TIR'ı Mardin Kızıltepe alanında açıldı.

31.03.2013 14:33

Gençlik ve Spor Bakanlığının "Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun" sloganıyla yola çıkardığı Spor TIR'ı Mardin Kızıltepe alanında açıldı.

Spor TIR'ı otogar alanında Mardin Valisi Turhan Ayvaz, Mardin İl Gençlik Spor Müdürü Mustafa Kuzu ve Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık'ın katılımıyla açıldı. Mardin Valisi Turhan Ayvaz, spor yapan öğrencilerin derslerde de başarılı olduğunu belirtti. Ayvaz, "Disiplinli bir çalışma ile hem derslerde hem de sporda başarılı olacaklar. Her öğrencinin muhakkak bir spora kabiliyeti vardır. Bir çok spor branşı vardır her öğrenci kendi kabiliyetine uygun sporla uğraşmalıdır. Muhakkak spor yapın ve spor yapan kesinlikle başarılı olur. Bugün aşk ve şevkle spor yapmak için buraya geldiniz hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah ileride sizlerden kupalar bekliyoruz" dedi. Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık ise, "Bugün Şanlıurfa'dan sonra buraya gelen spor TIR'ı ile gençlerimize sporla iç içe oldular. Spor aktiviteleri hayatımızda gençlerimiz için herkes için olmasa olmaz bir aktivite olduğunu ülke olarak idrak etmiş durumdayız inşallah Kızıltepe'mizin gençleri bu aktiviteyle sporla iç içe olarak ileride milli takımlarımızın milli sporcusu olacaklar" diye konuştu.

Daha sonra Mardin Valisi Turhan Ayvaz, Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık, Mardin İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Kuzu spor TIR'ının içinde ve spor TIR'ının yanında kurulan futbol ve basketbol sahasını gezdi ardından halk oyunları oynandı. Halk oyunları ekibi ile birlikte Mardin Valisi Turhan Ayvaz ve Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık'ta katıldı. Etkinlikler akşam saatlerine kadar devam edeceği bildirildi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızıltepe Otogar Alanında Spor Tır'ı Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement