Kmü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Görev Değişimi - Son Dakika
Yerel

Kmü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Görev Değişimi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlığına İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Osman Çevik, atandı.

09.01.2012 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlığına İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Çevik, atandı.

Dekanlık'ta düzenlenen törende konuşan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, İİBF'ye katkılarından dolayı Prof. Dr. Kemal Esengün'e teşekkür etti.

Bundan üç yıl önce Esengün'ün ihtiyaç olduğunda göreve başladığını ifade eden Gökmen, şunları kaydetti:

"Hocam gecesini gündüzüne katarak bütün gücü, birikimi ve deneyimi ile çalıştı, KMÜ'ye hizmet etti. İyi niyetle kendisini üniversitemize adadı. Ben buna bizzat şahit oldum. Burada sizlerin huzurunda hocamızı tebrik ediyorum. Kemal hocam İİBF'yi değiştirdi, Osman Çevik hocam da geliştirecektir. Bunu başaracağına inanıyorum. KMÜ'nün en alt personelinden en üst düzey yöneticisine kadar gerekli desteği hocamıza vereceğiz."

Prof. Dr. Kemal Esengün ise 3 yılı aşkın bir süredir üniversiteye hizmet etmeye çalıştığını vurgulayarak, "Şimdi bayrağı Prof. Dr. Osman Çevik hocamıza devrediyorum. Ayrıca bütün mesai arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Hocamıza bundan sonraki görevinde sağlık ve başarı diliyorum" dedi.

Görevi devralan Prof. Dr. Osman Çevik de kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini belirtti.

- KARAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kmü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Görev Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement