Kocaeli Büyükşehir'den Eğitim İçin Bir Bina Daha - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Büyükşehir'den Eğitim İçin Bir Bina Daha

Kocaeli Büyükşehir\'den Eğitim İçin Bir Bina Daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka Kalıcı Konutları'ndaki işyerlerini tamirat ederek İmam Hatip Orta Okuluna dönüştürülmesi için ihale gerçekleştirdi.

08.09.2013 16:33

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka Kalıcı Konutları'ndaki işyerlerini tamirat ederek İmam Hatip Orta Okuluna dönüştürülmesi için ihale gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu'nda gerçekleştirilen ihaleye 7 firma katıldı.

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'ye yeni bir okul daha kazandırmak için kolları sıvadı. Büyükşehir, daha önce boş durumda bulunan Karşıyaka Kalıcı Konutları'ndaki işyerlerini tamir ederek İmam Hatip Orta Okulu'na dönüştürülecek.

Bu kapsamda Kalıcı Konutları işyerlerinin okula çevrilmesi için ihale düzenlendi. İhaleye 7 firma teklif verdi. İhaleye giren firmalardan en düşük teklifi Adem Uslu İnşaat 487 bin 200 TL ile verirken evraklarında eksiklik çıktı. Evre Mermer İnşaat 619 bin 426 TL teklif verirken, ihalede en yüksek fiyatı ise Tosunlar Kereste İnşaat firması ise 940 bin 798 TL fiyat sundu.

Yaklaşık maliyeti 817 bin 661 TL olarak açıklanırken, ihalenin açıklanmasının hemen ardından kalıcı konutların okula çevrilmesi işi 90 iş günü içerisinde tamamlanacağı öğrenildi. Kalıcı Konutları'nın okula çevrilmesi için ihaleyi alacak firma boya-badana, kapı-pencere, çatı tadilatı ve zemin temizliği gibi işleri halledecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli Büyükşehir'den Eğitim İçin Bir Bina Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement