Kocasinan'dan 2012 İçin Beyin Fırtınası - Son Dakika
Yerel

Kocasinan'dan 2012 İçin Beyin Fırtınası

Kocasinan Belediyesi Başkanı Bekir Yıldız, 2012 yılında yapılabilecek projeler için belediye tepe yöneticilerinin katılımıyla beyin fırtınası gerçekleştirdiklerini söyledi.

14.02.2012 16:08

Kocasinan Belediyesi Başkanı Bekir Yıldız, 2012 yılında yapılabilecek projeler için belediye tepe yöneticilerinin katılımıyla beyin fırtınası gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kış aylarının belediyeler için plan ve program çalışmalarının yapıldığı dönem olduğunun altını çizen Başkan Bekir Yıldız, "Her yıl Ocak- Şubat aylarında arkadaşlarımızla; hayatı kolaylaştıracak, yaşanabilir bir şehre katkı sağlayacak projeler için beyin fırtınası gerçekleştiriyoruz" dedi.

Beyin fırtınasıyla ilginç projeler ve güzel düşünceler doğduğunu vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, " Bu projeleri de imkanlarımızı kullanarak en çok fayda sağlayacak şekilde seçiyoruz. Beyin fırtınasıyla fikirlerinizi sormak, düşüncelerinizi dinlemek istiyorum. 2012 yılında neler yapılabilir başlığı altında aklınıza gelen, hazırladığınız ya da kafanızda tasarladığınız her türlü fikri dile getirip söyleyebilirsiniz" diyerek beyin fırtınasını başlattı.

Başkan Bekir Yıldız, beyin fırtınasında oluşabilecek proje fikirlerini, tekliflerini tasnif ederek Büyükşehir, Kaski, Elektrik Şirketi veya ilgili kurumlarla paylaşılacağına dikkat çekerek," Başkanlık olarak mahalle muhtarlarıyla da toplantı yapacağız. Anketlerle vatandaşlarımızdan aldığımız bilgiler ve ihtiyaçlar listesi var. Müdürlerimizle yaptığımız bu beyin fırtınasından sonra başlıkları netleştireceğiz. 2011 yılında takdir toplayan çalışmalar yaptık. 2012 yılını da yararlı ve hizmet dolu değerlendirmeyi düşünüyoruz. Ben belediye başkanı ve halkın temsilcisiyim ama çalışma, bir ekip işi, gönül işidir, elbirliği ve işbirliğinin sonucudur. Bu nedenle sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ardından birim müdürleri 2012 yılı için aklına gelen, hazırladığı ya da kafasında tasarladığı projeleri aktardı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocasinan'dan 2012 İçin Beyin Fırtınası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement