Konya ve Antalya'da uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen gruba yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda 11 kişi, gözaltına alındı
Bir ihbarı değerlendiren Konya İl Jandarma Komutanlığı ile Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen bir grubu takibe aldı.
Yapılan çalışmanın ardından harekete geçen ekipler, Konya merkez, Seydişehir ve Hüyük ilçeleri ile Antalya'da 14 farklı adrese eş zamanlı baskın yaptı.
Aramalarda, 5 kök Hint keneviri, bir miktar uyuşturucu ile 6 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, Beyşehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.
Son Dakika › Yerel › Konya Merkezli Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.