Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası'nda Muhasebe Haftası nedeniyle kokteyl verildi.
Kokteylde konuşan Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, meslektaşlarının işlerini yaparken hak ettiği karşılığı alamadığını söyledi.
Turan, meslektaşların bürolarında iş yoğunluğu devam ederken, tahsilat sıkıntısı çekmeleri, aynı zamanda işlerinde oluşan sorunları mükelleflerine yansıtmadan çözmeye çalışmalarının, ne kadar zor bir mesleği icra ettiğinin göstergesi olduğunu belirtti.
Hak ettikleri değeri görememelerinin bir başka örneğinin de bağımsız denetimle ilgili eğitimlerde görüldüğünü ifade eden Turan, "Değerli meslektaşlarım, almış olduğunuz eğitimlerle ilgili gerek odamız gerekse TÜRMOB'un daha önce yaptığı açıklamalara uyarak bağımsız denetim eğitimleri için aceleci davranmayınız" dedi.
Konya SMMM Odası Onursal Başkanı Ahmet İçyer, bağımsız denetim kapsamına genç mali müşavirlerin de alınması gerektiğini dile getirdi.
İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ise Muhasebeciler Günü'nün Muhasebeciler Haftası olarak değiştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, mesleki birlik ve beraberliğin her zaman devam etmesini diledi.
Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
Yayıncı: Murat Aslan - KONYA
Son Dakika › Yerel › Konya Smmmo'da Muhasebe Haftası Kutlanıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.