Koop İş Sendikası Malatya Şubesi Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Koop İş Sendikası Malatya Şubesi Kongresi Yapıldı

Koop İş Sendikası Malatya Şubesi Kongresi Yapıldı

Türkiye Kooperatif Ticaret Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (KOOP-İŞ Sendikası) Malatya Şube Başkanlığı’na Necdet Durak seçildi.

26.03.2014 16:38

Türkiye Kooperatif Ticaret Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (KOOP-İŞ Sendikası) Malatya Şube Başkanlığı'na Necdet Durak seçildi.

Anemon Otel'de yapılan KOOP-İŞ Sendikası Malatya Şubesinin kongresine delegelerin yanı sıra Sendika Genel Başkanı Eyüp Alemdar, Genel Sekreter Metin Güney, Genel Mali Sekreter Mehmet Karaarslanoğlu, Genel Teşkilat ve Eğitim Sekreteri Osman Aksoy ve diğer 17 şube başkanı katıldı.

Genel Başkan Eyüp Alemdar, kongrede yaptığı konuşmada sendikalı olmanın önemine değinirken, KOOP-İŞ Sendikasının bir aile olduğunu ve aile bireylerinin birbirine sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

Delegelerden Hasan Melek ve Necdet Durak'ın aday olduğu kongrede 111 delegeden 107'si oy kullandı. Oyların 66'sını alan Necdet Durak Malatya Şubesinin 4 yıllığına yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görev yapacak.

Asıl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: 1- Necdet Durak, 2- Hayati Karakaya, 3- Remzi Kaplan, 4- Muharrem Akyol ve Erdal Balat.

Denetleme Kurulu ise şu isimlerden oluştu: 1- Orhan Kaya, 2- Yusuf İlhan, 3- Cengiz Taş, 4- Emir Ömer Çetinkaya, 5- Ahmet Karaaslan.

Disiplin Kurulu da şu isimlerden oluştu: 1- Ferhat Alibeyoğlu, 2- Mehmet Dayak, 3- Fazlı Baran,,4- Ali Rıza Yalman, 5- Nihal Mutat. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koop İş Sendikası Malatya Şubesi Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement