Köyceğiz 3. Motosiklet Festivali'nin Tarihi Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Köyceğiz 3. Motosiklet Festivali'nin Tarihi Belli Oldu

Köyceğiz 3. Motosiklet Festivali\'nin Tarihi Belli Oldu

Köyceğiz Belediyesi ve Ege Yolcu Dergisi ile iki yıldır ortaklaşa düzenlediği ‘Köyceğiz Motosiklet Festivali’nin 3’üncüsü 2014 yılı Ağustos ayında yapılacak.

12.12.2013 10:24

Köyceğiz Belediyesi ve Ege Yolcu Dergisi ile iki yıldır ortaklaşa düzenlediği 'Köyceğiz Motosiklet Festivali'nin 3'üncüsü 2014 yılı Ağustos ayında yapılacak.

Ege Yolcu Grup Üyesi Nadir Şahin, Alim Uzundemir, İskender Songur, Erdinç Dönmez ve İhya Erkan Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay'ı makamında ziyaret edip, çiçek buketi sundular. Ortaklaşa alınan kararla festival tarihi 21-24 24 Ağustos 2014 tarihi olarak belirlendi.

Köyceğiz'de yapılacak olan 3. Motor Festivali, Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından da; Motosiklet Festival Etkinlikleri Listesine alındı. Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay, Köyceğiz Belediyesi ile Ege Yolcu 3. Motosiklet Festivali programının içeriğini önümüzdeki günlerde basın ve sosyal iletişim ağı aracılığıyla Türkiye ve yurtdışına duyurusunun yapılacağını bildirdi.

Belediye Başkanı Salih Erbay, festival ile ilgili yaptığı açıklamada; "2014 yılında 21-24 Ağustos Ayı içerisinde ilçemizde yapacak olduğumuz Köyceğiz Belediyesi ve Ege Yolcu 3.Motosiklet Festival tarihini Ege Yolcu Grubu ile belirlemiş olduk. Festivalimize, her yıl bir öncekinden daha fazla motosikletçi katılım gösteriyor. Üçüncüsünü yapacak olduğumuz bu festival, Uluslararası boyuta dönüşebilir. Geçen yıl yaptığımız festivale gelen motorcular, düzenledikleri günübirlik gezilerinde sadece Köyceğiz'in değil, Ortaca, Dalyan, Dalaman hatta Göcek Bölgesinin turizm elçiliğini yapmış oldular. Düzenlediğimiz bu festivalden yöre olarak hepimiz istifade ediyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köyceğiz 3. Motosiklet Festivali'nin Tarihi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement