Köydes 2 Yılda Yüzde 100 Başarı Yakaladı - Son Dakika
Yerel

Köydes 2 Yılda Yüzde 100 Başarı Yakaladı

Köydes 2 Yılda Yüzde 100 Başarı Yakaladı

Kabadüz Kaymakamlığı Köylerine Hizmet Götürme Birliği Müdürü Yakup Karataş, KÖYDES programını yüzde 100 uygulayarak ilçenin 20 yıllık hayalini gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi.
Yakup Karataş yaptığı açıklamada, Kabadüz Kaymakamlığı Köylerine...

20.11.2013 12:46

Kabadüz Kaymakamlığı Köylerine Hizmet Götürme Birliği Müdürü Yakup Karataş, KÖYDES programını yüzde 100 uygulayarak ilçenin 20 yıllık hayalini gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi.

Yakup Karataş yaptığı açıklamada, Kabadüz Kaymakamlığı Köylerine Hizmet Götürme Birliği'nin 2 yıl içerisinde birçok alanda önemli işleri başarıyla gerçekleştirmenin altında doğru planlama ve takım çalışmasının olduğunu ifade etti. Karataş, eşit ve doğru hizmet için çok detaylı çalışarak yüzde 100 başarıyı yakalamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Başarının takım çalışması, doğru planlama ve mesai gözetmemekten geçtiğinin altını çizen Karataş, "Birlik başkanın, encümen üyelerimle birlikte ilçede neler yapacağımızı, nelere öncelik vereceğimizi detaylı bir şekilde görüşerek önemli karaları birlikte aldı" dedi.

İlçenin köylerinde önemli sorunları bir bir çözüme ulaştırdıklarını belirten Karataş, "Bizler bir yere hizmetin ilk olarak yol ile geleceğini düşüncesinden yola çıkarak, köy yollarımızda genişletme, beton ve asfalt yaparak belli bir standarda ulaştırdık. Doğu Karadeniz Turizm Master Projesi kapsamında 'Yeşil Yol' diye adlandırılan Giresun Paşa Konağı ile Çambaşı Yaylası'nı birbirine bağlayan yolun sanat yapılarını ve filler malzemesini naklinin tamamlanmasını başarıyla gerçekleştirdik" diye konuştu.

"İLÇENİN 20 YILLIK HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

Ordu'ya yapılan en önemli yatırımlardan birisinin ilçelerine yapıldığına dikkat çeken Karataş, "İlçemizin 20 yıllık hayali olan Çambaşı Kış Sporları Kayak Merkezi Kaymakamımız Engin Avcı ve bizlerin azmi ve gayreti ile inşaatına başlandı ve şuan büyük ölçüde tamamlandı. Şuan inşaatı devam eden kayak merkezi tamamlanarak faaliyete geçtiğinde insanlarımız, ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz kazanacak" şeklinde konuştu.

Karataş, ilçe tanıtımına önem verdiklerini sosyal sorumluluk projesi kapsamında birçok etkinliği ilçede gerçekleştirdiklerini, elde ettikleri başarıda emeği geçenlere sonsuz teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köydes 2 Yılda Yüzde 100 Başarı Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement