Kozlu Belediyespor, Çayırovaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Kozlu Belediyespor, Çayırovaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Kozlu Belediyespor, Çayırovaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Bölgesel Amatör Ligin 3.haftasında Kilimli Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışında büyük bir engeli geçtiklerini ifade eden yeşil beyazlı futbolcular, hafta sonu kendi saha ve seyircileri karşısında oynayacakları Çayırovaspor...

08.10.2013 18:45

Bölgesel Amatör Ligin 3. haftasında Kilimli Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışında büyük bir engeli geçtiklerini ifade eden yeşil beyazlı futbolcular, hafta sonu kendi saha ve seyircileri karşısında oynayacakları Çayırovaspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde başladı.

Bölgesel Amatör Ligi'nin 3. haftasında Kilimli Belediyespor galibiyetinden mutlu olduklarını belirten Teknik Direktör Bülent Öztürk, futbolculardan Rıdvan Okuş'un sakatlığını değerlendirdi. Okuş'un, yaklaşık 2 ay sahalardan ayrı kalmasının kendilerini mutsuz ettiğini belirten Kozlu Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Öztürk, şöyle dedi:

"Rıdvan'ın ameliyat olması gerekiyor. Bağları koptu, iki tanede kemikte kırık var kol dirsek kemiğinde. Onunla alakalı bugün istanbul'a hareket etti, İstanbul'da ameliyat olacak. En az 1-2 ay aramızda olamayacak. Tabi saha içerisinde oynayacak, onun yerini dolduracak arkadaşımız var. Kozluspor'un kadrosu bu lig için şuanda yeterli, en azından devre arasına kadar bu kadroyla gitmeyi düşünüyoruz. Belki sürpriz bir gelişme olursa stoper alabiliriz. Ama sağ olsunlar diğer oynayan arkadaşlarımızda yerine getiriyor yaptıklarını. Kilimlispor'u yendikten sonra 7 puan yaptık. Ligin birinci sırasına Zonguldak, ikinci sırasına biz olduk. Bu hafta sonu da kendi sahamızda Çayırova ile oynayacağız. Bu müsabakada bizim için çok önem teşkil ediyor. Bizim hedefimiz bu müsabakayı da kendi lehimize çevirip çifte bayram yapmak istiyoruz. Bunun için yapacak güçte bir takım olduğumuzu düşünüyoruz. Oyun anlamında iyi şeyler yapıyoruz. Bir tek eksiğimiz hücumda çoğalmakta biraz sıkıntı yaşıyoruz. Zaman zaman cömertçe pozisyonlar harcıyoruz ama Çayırova ile oynanacak müsabakadan iyi çıkmayı düşünüyoruz. Takım olarak da bugünden itibaren Çayırova provasına başladık, maç konuşmalarımıza şimdiden başladık. Bu maçı da çok ciddiye alıyoruz. Bizim için her maç artık final. Geriye düşmek istemiyoruz. Hep takip eden değil, lider olup da takip edilen olmak istiyoruz. İnşallah bu yolda ne gerekiyorsa yapacağız.

Gökhan Dereli'nin geçen seneden üç maç cezası vardı. Oda bu müsabakada görev alacak hale gelecek. Zaten kendisi hazır. Yaklaşık iki aydır çalışıyor bizle beraber. Gerekli olduğunda ona da görev vereceğiz. Bu haftaki çalışmalarıyla alakalı inşallah onu da kazandık. Oda bizim için forvet bölgesinde özellikle çoğalmamızı, oraya top getirmemizi, top tutma açısından önemli bir oyuncumuz. Ondan da faydalanacaktır Kozluspor." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozlu Belediyespor, Çayırovaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement