Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nden kredi kullanan esnaf ve sanatkar sayısında geçtiğimiz yıla oranla artış yaşandı.
Nevşehir'de 2012 yılının Ocak-Kasım döneminde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nden 416 kişi 10 Milyon 866 Bin TL tutarında kredi kullandı. Kooperatiften geçtiğimiz 2011 yılının Ocak-Kasım döneminde ise 263 kişi 7 Milyon 998 Bin TL tutarında kredi kullanmıştı.
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde, kredi faizleri 25 bin TL'ye kadar yüzde 6, 25 Bin TL üzerinde ise yüzde 7,8 şeklinde uygulanıyor. - NEVŞEHİR
Son Dakika › Yerel › Kredi ve Kefalet Kooperatifinden Kredi Kullanan Esnaf ve Sanatkar Sayısında Artış - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.