Kula'da Semerkand İftarları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Kula'da Semerkand İftarları Sürüyor

Kula\'da Semerkand İftarları Sürüyor

Kula Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği tarafından İzmir-Ankara yolu kenarındaki merkez binada iftar programı düzenlemeye devam ediyor.

07.07.2014 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği tarafından İzmir-Ankara yolu kenarındaki merkez binada iftar programı düzenlemeye devam ediyor.

Üçüncüsü gerçekleşen geleneksel Semerkand İftarına eski Belediye Başkanı Selim Aşkın, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Akif Şentürk, eski belediye Başkanı Halil Gülcü, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, Kula YEKDER ve Kula Semerkand Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileriyle 1000'e yakın Kulalı Semerkand Gönüllüsü katıldı.

İftarda misafirlere çorba, pilav, et yemeği, ayran, salata ve tulumba tatlısı ikram edildi. İftar sonrasında akşam namazı kılındı. Teravih Namazına kadar misafirlere çay ikram edildi. Teravih namazından sonra yapılan tasavvufi sohbetle program sona erdi.

İftar yemeğini müteakip, Kula YEKDER yöneticisi Aydın Bal iftar programına katılanlara ve katkı sağlayanlara teşekkür etti Bal; Ramazan-ı Şerif boyunca her cumartesi iftar yemeğinin verileceğini tüm Kula halkını beklediklerini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'da Semerkand İftarları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement