Kula Myo Öğrencilerinden Kaymakam Cıbır'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kula Myo Öğrencilerinden Kaymakam Cıbır'a Ziyaret

Kula Myo Öğrencilerinden Kaymakam Cıbır\'a Ziyaret

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kula Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır'ı makamında ziyaret etti.

12.12.2012 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kula Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır'ı makamında ziyaret etti.

Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü ile İşletme Bölümü öğrencilerinden oluşan Tiyatro Kulübü üyeleri, Kaymakam Cıbır'a çiçek takdim etti. Öğrenciler adına konuşan Burak Özdemir, Kaymakam Cıbır'a, bu güne kadar düzenledikleri faaliyetlerde kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. Cıbır'dan bundan sonra da sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerine destek isteyen Özdemir, "Farklı kültür, gelenek ve göreneklere sahip ilçe dışından gelen öğrenci arkadaşlarımızı, ilçe halkıyla kaynaştırmanın en iyi yolunun bu tür faaliyetler olacağını düşünüyoruz. Bu konuda desteğini bekliyoruz" dedi.

Kaymakam Yusuf Cıbır ise, öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, "Sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere destek vereceğiz. Bu tür faaliyetlerde her zaman öğrencilerin yanında olacağız" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula Myo Öğrencilerinden Kaymakam Cıbır'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement