"Kulübemizin Zengin Olmayışı Kötü Etkiledi" - Son Dakika
Yerel

"Kulübemizin Zengin Olmayışı Kötü Etkiledi"

"Kulübemizin Zengin Olmayışı Kötü Etkiledi"

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, Pendikspor ile oynadıkları ve 4-3'lük skorla kaybettikleri karşılaşmayı değerlendirdi.

02.12.2013 16:26

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Mustafa Ceviz, Pendikspor ile oynadıkları ve 4-3'lük skorla kaybettikleri karşılaşmayı değerlendirdi. Maçın iki bölümlü olarak oynadığına dikkat çeken Ceviz, "Aydınspor 1923 olarak ilk yarısının sonuna kadar kalan 3 maçımızı en iyi şekilde geçirmek istiyoruz"dedi.

Karşılaşmanın ilk yarısını çok iyi oynadıklarını ifade eden Ceviz, "Bulduğumuz net pozisyonlar var. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirsek ilk yarıyı 4-1 önde kapatabilirdik.Seçkin'in kırmızı kart görmesi de bizi kötü etkiledi. Seçkin'in yerine orta sahaya kulübeden takviye yapamayışımız sonuca ve oyunumuza büyük etki etti" dedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını anlatan Ceviz, "Ayağımızda gereksiz top tutup, topu ileriye gönderemeyince rakibimize frikik yarattık. Geçen haftanın benzeri bir frikik golü yedik. Bu golü kalemizde görünce demorilize olduk. Beraberlik golü için yüklenirken, kalemizde 3.golü gördük. Bu golün ardından ikinci golü bulduk. Beraberlik golünü bulmak amacıyla taktik değişikliğe giderek 3'lü savunmaya döndük, Mümin ve Emre Yaman'ı sahaya sürdük. Galibiyet inancımızı hiç yitirmedik. Ama rakibin her kalemize geldiği gol olunca istediğimizi alamadık" diye konuştu.

Oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve mücadeleden dolayı memnuniyet duyduğunu kaydeden Ceviz,"Üstün oynayan taraf bizdik. Fakat kulübemiz zengin olmadığı için daha fazla hamle şansımız olmadı.Taraftarlarımıza bize verdikleri destekleri için teşekkür ediyoruz. Aydınspor 1923 olarak devre arasına kadar kalan 3 maçımızdan en iyi sonuçlarla ayrılmak istiyoruz. Hafta sonunda konuk olacağımız Turgutluspor bizim için ciddi bir rakip .İyi oyuncuları var. Mutlaka iyi sonuçla Aydın'a dönmemiz lazım" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Kulübemizin Zengin Olmayışı Kötü Etkiledi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement