Kumru Belediyesi'nden Asker Eğlencesi - Son Dakika
Yerel

Kumru Belediyesi'nden Asker Eğlencesi

Kumru Belediyesi\'nden Asker Eğlencesi

Ordu'nun Kumru İlçe Belediyesi askere gidecek 92/1 tertipler asker adayları için bir eğlence düzenledi.

20.02.2012 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Kumru İlçe Belediyesi askere gidecek 92/1 tertipler asker adayları için bir eğlence düzenledi.

Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek'in talimatıyla 92/1 tertip asker adayları için düzenlenen gece Davut Yılmaz Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Geleneksel hale getirilerek Belediye Başkanlığı tarafından her dönemde yapılan asker gecesine Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Yukarıdamlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva, Emniyet Amiri Mehmet Öztürk, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, asker aileleri, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Davetliler ve asker adayları söylenen şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendiler. İlerleyen saatlerde sahne alan bayan sanatçıyla birlikte ise hem şarkı söylediler hem hatıra fotoğrafları çektirdiler. Sahnede gönüllerince eğlenen asker adayları gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Başkan Civelek'e tek tek teşekkürlerini sunduktan sonra "En büyük başkan bizim başkan" diyerek tezahürat yaptılar.

Belediye Başkanı Ticabi Civelek geceyle ilgili olarak, "Gençlerimizi askere göndermenin heyecanını yaşıyoruz. Vatani görevlerini yapmaya uğurladığımız gençlerimiz için her dönemde bu tür bir uğurlama gecesi yapıyoruz. Askerlik her Türk evladının özlemini çektiği çok şerefli bir olaydır. İnşallah sağ salim dönecekler. Vatanımız onlara emanet. Onlar orada görevdeyken bizler burada güvendeyiz. Onları burada böyle bir gecede, böyle bir eğlence ve törenle

uğurlamaktan onur duyuyorum, yolları açık olsun" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumru Belediyesi'nden Asker Eğlencesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement