Kumru'da Kitap Şenliği - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kumru'da Kitap Şenliği

Kumru\'da Kitap Şenliği
06.12.2013 09:53

Ordu'nun Kumru ilçesinde özel bir yayınevi tarafından kitap fuarı açıldı.
Ordu'da satış bürosu bulunan özel bir yayınevi Kumru ilçesinde kitap fuarı açarak yüzlerce kitabı okuyucularıyla buluşturdu.

Ordu'nun Kumru ilçesinde özel bir yayınevi tarafından kitap fuarı açıldı.

Ordu'da satış bürosu bulunan özel bir yayınevi Kumru ilçesinde kitap fuarı açarak yüzlerce kitabı okuyucularıyla buluşturdu. Belediye İş Hanı'nın alt katında açılan kitap fuarını yüzlerce öğrenci ve vatandaş gezdi. Hem kitapları tanıtan hem de indirimli olarak satış yapan yayınevi sorumlusu Yaşar Hız, "Ankara'da bulunan yayınevlerimizin Ordu'daki kitapevimizle birlikte bu fuarı düzenledik. Hem yeni ve eski yayınları okuyucularla buluşturduk hem de kitaplardan almak isteyenlere de indirimli olarak kitaplarımızı satıyoruz" dedi.

Kitap fuarında Ordulu yazar Birol Öztürk de yeni yayınladığı kitabı "Ordu'nun Dereleri"ni alan okuyucularına imzalayarak verdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumru'da Kitap Şenliği - Son Dakika


Advertisement