Kurban Bayramı İçin Sağlık Alanında Tüm Tedbirler Alındı - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı İçin Sağlık Alanında Tüm Tedbirler Alındı

Kurban Bayramı İçin Sağlık Alanında Tüm Tedbirler Alındı

Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Murat Alemdar her zaman olduğu gibi bayram tatilinde de özellikle İl Ambulans Servisi Başhekimliği, Komuta Kontrol Merkezi, 112 Acil Yardım İstasyonları olarak tüm önlemleri aldıklarını belirtti.

11.10.2013 12:36

Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar her zaman olduğu gibi bayram tatilinde de özellikle İl Ambulans Servisi Başhekimliği, Komuta Kontrol Merkezi, 112 Acil Yardım İstasyonları olarak tüm önlemleri aldıklarını belirtti.

Uzm Dr. Alemdar, "İnşallah İlimizde ve Ülkemizde yaşayan hiç kimsenin sağlıkla ilgili sıkıntısı ve Ambulans ihtiyacı olmaz. Ancak ihtiyaç duyulduğunda biz bütün personelimizle hazır bulunacağız. Bayramlarda en sık karşılaştığımız durum özellikle Kurban Bayramında kurban kesimi esnasında oluşan yaralanmalar ve trafik kazaları oluyor. Bunlarla ilgili bütün planlamalarımızı yaptık. Bütün Personelimizle halkımızın hizmetindeyiz. Olmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Alemdar ayrıca, "Tüm Sakarya halkının ve Ülkemizin Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlıklı ve huzur içerisinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum" diyerek Sakaryalıların Kurban Bayramını da kutladı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı İçin Sağlık Alanında Tüm Tedbirler Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement