Kütahya Barosu'ndan Konser Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Kütahya Barosu'ndan Konser Etkinliği

Kütahya Barosu\'ndan Konser Etkinliği

Kütahya Barosu’nun düzenlediği Avukatlar Günü etkinlikleri kapsamında, Kütahya Barosu avukatlarından oluşan Türk Halk Müziği Korosu bir konser verdi.

06.04.2017 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Barosu'nun düzenlediği Avukatlar Günü etkinlikleri kapsamında, Kütahya Barosu avukatlarından oluşan Türk Halk Müziği Korosu bir konser verdi.

Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde düzenlenen, Şef Erhan Bozkurt yönetimindeki '3-5 Kişi Kalmış Türkü Diyenler Solo ve Konser Programı'na Kütahya Valisi Ahmet H. Nayir, Baro Başkanı Ahmet Atam, Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri, avukatlar ve davetliler katıldı.

Katılımcılara teşekkür eden Kütahya Baro Başkanı Ahmet Atam, "Türk Halk Müziği Korosu bu sene ikinci konserini verdi. Amatör bir ruhla profesyonel bir performans sergilediniz. Hukukçuluğunuzun yanında ses sanatçılığınızın da olduğunu gösterdiniz. Kütahya Barosu son 3 yılda oldukça aktif ve etkin. Gözünü dışarıya dönüyor ve Kütahyalı hemşehrilerimizle değişik vesilelerle birlikte oluyoruz. İnşallah bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Ayrıca Baro Başkanı Ahmet Atam, konuk sanatçı Şehabettin Genç'e teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.

Kütahya Valisi Ahmet H. Nayir de Şef Erhan Bozkurt'u tebrik ederek plaket verdi.

Konser etkinliği Baro Başkanı Ahmet Atam'ın avukatlara teşekkür belgelerini takdim etmesiyle sona erdi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Barosu'ndan Konser Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement