Kütahya Protokolü Aizonai Antik Kenti'ni İnceledi - Son Dakika
Yerel

Kütahya Protokolü Aizonai Antik Kenti'ni İnceledi

Kütahya Protokolü Aizonai Antik Kenti\'ni İnceledi

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve beraberindeki kent protokolü, Çavdarhisar ilçesindeki Aizonai Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu.

20.12.2013 12:35  Güncelleme: 12:38

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve beraberindeki kent protokolü, Çavdarhisar ilçesindeki Aizonai Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu.

İnceleme gezisinde, dünyanın ilk borsasının kurulduğu Aizonai Antik Kenti'nde yapılan kazı çalışmalarını, Çavdarhisar Kaymakamı Serhan Akyıldız ve Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer'le birlikte inceleyen Vali Şerif Yılmaz, burada yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Aizonai Antik Kentinde; Zeus Tapınağı, Stadyum ve Antik Tiyatro, Antik Köprüler ve Sütunlu Yol'da da incelemelerde bulunana kent protokolü, bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İnceleme gezisine Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Aslan, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Nuh Kalkan, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Hava Piyade Albay Kadir Turunçoğlu, Belediye Başkan Vekili Halil Toklu, Çavdarhisar Kaymakamı Serhan Akyıldız, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mithat Ekici ve Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer eşlik ettiler. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Protokolü Aizonai Antik Kenti'ni İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement