Kutlu Doğum Haftasında Hastane Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftasında Hastane Ziyareti

Kutlu Doğum Haftasında Hastane Ziyareti

Çorum'un Sungurlu İlçe Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Sungurlu Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ettiler.

16.04.2012 18:34

Çorum'un Sungurlu İlçe Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Sungurlu Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ettiler.

Sungurlu İlçe Müftüsü İdris Özarslan ve Müftülük görevlileri Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sungurlu Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ettiler.

Müftü Özarslan ve Müftülük görevlileri hastaların, refakatçilerin ve hastane çalışanlarının Kutlu Doğum Haftasını tebrik ederek gül dağıttı. Yapılan ziyarette yatan tüm hastalara acil şifa dileğinde bulundular.

Müftü Özarslan Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Metin Karan'a ev sahipliği için teşekkür ederek, Kutlu Doğum Haftasını tebrik edip gül takdim etti. Müftü İdris, "Yüce Allah'ın son peygamber olarak seçerek bütün insanlığa rehber yaptığı, rahmet elçisi Hz. Muhammed (s.a.v.)'in doğumunu kutlamayı ifade eden, ülkemizde 1989 yılından beri tertip edilen Kutlu Doğum Haftası başladı. Hz. Peygamber (s.a.v.) her şart ve durumda zulme ve kötülüğe karşı durmuş, doğruluk ve adaletten şaşmamış, kimsesizleri himaye etmiş, insanların ıstırabına ortak olmaya çalışmıştır. Merhametin, affediciliğin, hoşgörünün, alçak gönüllü olmanın, şefkatin, çocuklarla, yetimlerle ve güçsüzlerle ilgilenmenin en güzel örneklerini yaşayarak öğretmiştir. Onun hayatında hiçbir ahlaki değer ihmal edilmemiştir. Bizim bu etkinliklerden amacımız, Peygamberimizi ve onun örnek ahlakını halkımıza daha iyi anlatmak ve onun bir hayat modeli olarak benimsenmesini sağlayabilmektir" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftasında Hastane Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement