Kuyucak'a 42 Kişilik Erkek Öğrenci Yurdu Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Kuyucak'a 42 Kişilik Erkek Öğrenci Yurdu Temeli Atıldı

Kuyucak\'a 42 Kişilik Erkek Öğrenci Yurdu Temeli Atıldı

1990 yılında Nazilli'de kurulan Zühal Eğitim Kurumları, 42 öğrenci kapasiteli 10.kurumu Kuyucak Erkek Öğrenci Yurdu ve Etüt Merkezi'nin temelini attı.

10.10.2012 18:03

1990 yılında Nazilli'de kurulan Zühal Eğitim Kurumları, 42 öğrenci kapasiteli 10. kurumu Kuyucak Erkek Öğrenci Yurdu ve Etüt Merkezi'nin temelini attı.

Kuyucak Cumhuriyet Mahallesi Alafçı sokak üzerinde bulunan Meşale Derneği yanında yapılacak olan Erkek Öğrenci Yurdu'nun temel atma törenine Kuyucak Kaymakamı Alp Arslan, Kuyucak Belediye Başkanı A.Ulvi Akoğlu, Zühal Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yılmaz ve kurumlarda görev yapan eğitimciler ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi Zühal Eğitim Kurumları hakkında bilgi verildi. Kurulduğu günden bu yana Nazilli ve çevre belediyelerde eğitime destek verdikleri hatırlatılırken, bünyesinde Fatih Sultan Anadolu ve Anadolu Öğretmen Liseleri ile Aydınlık İlkokulu ve Ortaokulu olmak üzere Atıfbey Yüksek Öğrenim Kız Yurdu, Mesrure Yüksek Öğrenim Kız Yudu, Meltem Orta Öğrenim Kız Yurdu, Sena Orta Öğrenim Kız Yurdu ve Refia Orta Öğretim Kız Yurdu bulunduğu belirtildi. Yaklaşık 2 Bin öğrenciye hizmet verdiklerini hatırlatan şirket yetkilileri, Aydın Valisi Kerem Al'ın da katılımı ile geçtiğimiz aylarda temeli atılan 156 öğrenci kapasiteli Sema Kız Öğrenci Yurdunun da en kısa sürede açılacağını müjdelediler. 42 öğrenci kapasiteli temeli atılan Kuyucak Erkek Öğrenci Yurdu ve Etüt Merkezi'nde internet cafe, spor odası ve kantin gibi sosyal imkanlara da sahip olacağı belirtilirken, merkezin en kısa sürede hizmete açılacağı belirtildi.

Yurdun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kuyucak Belediye Başkanı A.Ulvi Akoğlu; "İlçemize yatırım yapan ve öğrencilerimize hizmet verecek olan kurumumuza elimizden gelen desteği sağlamaya çalıştık. Önemli olan ilçemizdeki eğitim hizmetlerine bir nebze de katkı sağlayacak olan tesisimizin halkımıza ve öğrencilerimize katkı sağlamasıdır. Arsayı bağışlayan hacı ağabeyimize de çok teşekkür ediyorum. Tesisimizin Kuyucak'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kuyucak Kaymakamı Alp Arslan ise, Erkek Öğrenci Yurdu'nun ilçeye ve ülkeye hayırlı evlatlar yetiştirilmesinde öncü olması temennisinde bulunarak protokol üyeleri ile birlikte temel atma için butona basarak betonarme işlemini başlattı. Tören ikramlarının ardından son buldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuyucak'a 42 Kişilik Erkek Öğrenci Yurdu Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement