Kuyucak'ta 'basketbol Kursu' Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Kuyucak'ta 'basketbol Kursu' Açılıyor

Kuyucak\'ta \'basketbol Kursu\' Açılıyor

Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ilköğretim 5, 6 ve 7.Sınıf öğrencilerine yönelik "Basketbol Kursu" açılıyor.

10.01.2012 16:56

Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ilköğretim 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencilerine yönelik "Basketbol Kursu" açılıyor.

Spor'un evrensel iletişim dillerinden birisi olduğunu ifade eden Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı M.Neşeli Girgin; "Spor yapmakla beden ve ruh sağlığı gelişerek korunur. Bu sayede kendimizi tanıyıp, beceriler kazanabilir, yeteneklerimizi arttırabiliriz. Spor sayesinde yeni arkadaşlar edinebilir, sağlığımızı geliştirerek derslerinizde daha başarılı olabiliriz. Bu nedenle Müdürlüğümüzce açılacak olan Basketbol Kursu ile bizim amacımız öğrencilerimizle işbirliği yapma ve özgüven becerilerini geliştirmek; fiziksel, sosyal ve ruhsal gelişimlerini artırmak ve ilçemiz basketbol kültürünün alt yapısını oluşturmaktır. Kursumuza katılmak isteyenlerden sadece Öğrenci belgesi, Sağlık raporu ve Nüfus Cüzdanı Fotokopisi istiyoruz" dedi.

Kursun, 21 Ocak 2012 - 06 Mayıs 2012 tarihleri arasında Kuyucak Merkezde bulunan Atatürk Spor Salonunda Cumartesi ve Pazar günleri yapılacağını belirten Girgin; "Kontenjan sınırı olan Basketbol kursuna katılmak isteyenler www.kuyucakhem.gov.tr sitemizde yer alan online kayıt bölümünü kullanarak ön kayıt yapabilir ya da merkezimize şahsen başvurabilirler. Son başvuru tarihi 18 Ocak 2012 Çarşamba günüdür" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuyucak'ta 'basketbol Kursu' Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement