Liselerarası Tenis İl Birinciliği Müsabakaları Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Liselerarası Tenis İl Birinciliği Müsabakaları Yapıldı

Liselerarası Tenis İl Birinciliği Müsabakaları Yapıldı

Liseli Gençler Tenis İl Birinciliği maçları yapıldı.

12.04.2012 17:11

Liseli Gençler Tenis İl Birinciliği maçları yapıldı. Kızlarda İbrahim Hakkı Fen Lisesi birinci olurken, erkeklerde birinciliği Erzurum Lisesi kazandı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseli Gençler Tenis İl Birinciliği maçları yapıldı. Nefesleri kesen ve büyük çekişmeye sahne olan maçlar Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Spor Salonu'nda yapıldı. Oldukça büyük bir ilgi gören müsabakalarda dereceye giren takımlar belli oldu. Erkeklerde Erzurum Lisesi birinci olurken, genç bayanlarda şampiyonluk ipini İbrahim Hakkı Fen Lisesi göğüsledi. İki okulun şampiyonluk kürsüsüne çıktığı tenis müsabakalarını Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı, Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, İl Genel Sekreteri Selami Altınok, İbrahim Hakkı Fen Lisesi Müdürü Yavuz Kali ile çok sayıda davetli izledi. Tenis İl Temsilcisi Alparslan Tozoğlu ile Antrenörler Vahdet Alaeddinoğlu ve Yıldırım Gündoğdu yönetiminde gerçekleştirilen tenis maçlarının ardından dereceye giren takımlara kupaları verildi.

İl Temsilcisi Alparslan Tozoğlu, tenise olan ilginin kendilerini sevindirdiğini belirterek, müsabakaları izlemeye gelen bürokratlara da teşekkür etti. Antrenörler Vahdet Alaeddinoğlu ile Yıldırım Gündoğdu da Erzurum'da tenisin gelişmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, başarının meyvelerini toplamaktan gurur duyduklarını söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Liselerarası Tenis İl Birinciliği Müsabakaları Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement