Mahkumlara "Hayat Boyu Sağlık Bilgisi" Konferansı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mahkumlara "Hayat Boyu Sağlık Bilgisi" Konferansı

30.07.2012 12:20

Prof.Dr.Ahmet Maranki, İnebolu M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlü ve tutuklulara yönelik "Hayat Boyu Sağlık Bilgisi" konulu konferans verdi.

Prof. Dr. Ahmet Maranki, İnebolu M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlü ve tutuklulara yönelik "Hayat Boyu Sağlık Bilgisi" konulu konferans verdi.

Cezaevinin toplantı salonundaki konferansın açılışında konuşan cezaevi müdürü Mehmet Olcar, cezaevlerinde eğitim ve öğretim faaliyetlerinin önemini vurgulayarak, cezaevinde sosyal ve kültürel faaliyetlerin artacağını söyledi.

Prof. Dr. Maranki de konuşmasında, yaşamın temel taşı olan vitaminlerin insan vücudundaki önemi, stresin tanımı, stres kaynakları, stresi azaltacak yöntemler, insan aurası, çevredeki besinlerin özellikleri ve sağlık üzerinde etkisi konularında bilgi verdi.

Seminere, Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Özkan, kurum personeli ile hükümlü ve tutuklular katıldı.

Konferansın sonunda hükümlüler müzikle de eğlendi.

Muhabir: Kadir Yıldırım/Sinan Özmüş

Yayıncı: Neşat Ergül - KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mahkumlara 'Hayat Boyu Sağlık Bilgisi' Konferansı - Son Dakika


Advertisement