Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'un Turgutluspor'la oynadığı karşılaşma öncesinde Malatyaspor'da bir dönem futbol oynayan Oktay Çevik'e plaket verildi.
İnönü Stadı'nda yapılan maç öncesinde Yeni Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Özkan, 1980'li yıllarda Malatyaspor 1. Lig'de iken Malatyaspor'da forvet oyuncusu olan Oktay Çevik'e plaket verdi ve forma hediye etti.
Oktay Çevik, yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor'un ileride bu ligde önemli şeyler yapacağına inandığını söyledi.
Taraftara kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Çevik,
"Malatya'da cezalı olduğum maçlar dışında ilk defa tribünde maç seyrettim. İnsanın geçmiş gözünün önünden film şeridi gibi akıyor. Benim için çok heyecan verici bir seyahat oldu. Burada bana gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür ederim. Unutulmamak güzel bir şey. Malatya bir duygu şehridir, bir vefa şehridir. Bu özellikleri bir kez daha yaşamış olduk" diye konuştu.
- MALATYA
Son Dakika › Yerel › Malatya'da Eski Futbolcuya Plaket - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.